Nuffnang

Wednesday, 26 September 2012

Kucing Untuk Di Jual 2012

Tajuk "Kucing Untuk Di Jual 2012" salah satu ayat yg aku guna masa google.. 
Bukan aku nk juai kucing kesayangan aku ni naaaaa... Sorry, cek xjuai nOhhhh.. :)

Heeeeeeeehehehehehhehehehehehhehehhehehehhehehhehehehehheehe....
Hepinya aku rasa harini.. Akhirnya pencarian 'si comel' berakhir dgn senyuman..
Memeannngggggggg puas hati.. tediaaa hehe..

Sbb dah 2-3 bulan aku google utk dapatkan kucing.. 
Kat www.mudah.my hgpa jgn habaq la..
Suma page dia aku masuk.. Tapi harga paham2 la kan.. Mahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... 
Aku ni mana mampu mokalo mahai2 sgt.. Ya la kan, dah beli kucing 1 hal..
Lps tu nak kena beli sangkaq, accessories sangkaq tu lagi.. Makanan, pasiaq.. 
Byk modai oOOo.. Nasib baik la kebetulan ex-officemate(Cat) aku ada byk kucing.. 
Terima kasih byk2 utk kucing ni yer Cat.. 
Nati aku pomot Pakej Makeup hg kt suma org.. 
Jimat duit aku dari beli kat mudah.my tu.. :)
Nama Meow Meow ni MEIKO.. 
Ni gambaq terbaru 26/09/2012.. Umoq MEIKO baru 2 minggu..
(Kan aku penah habaq sblm ni.. Klu aku ada kucing, aku nak buh nama dia sama nama Brand Naturactor yg gf aku pakai.. Iaitu MEIKO.. hehe..)
Jom Layan Gambaq MEIKO
Cute kan??? HeHe.. Seumoq hdp aku, ni la 1st time aku bela kucing.. :)

*Tajuk di atas (Kucing Untuk Di Jual 2012) hanya sekadar hiasan.. HeHe jgn marah.. :p


2 comments:

  1. Kucing baka apa ni abeanggg heangg? Smart tanda hitam kt kening dia haha

    ReplyDelete
  2. Comey kan? HuHu.. Ni baka Persian.. Nama dia "MEIKO" HikHik..

    ReplyDelete