Nuffnang

Monday, 17 September 2012

Kucing Edisi Pinjam

HeHe.. Best ka bela kucing??? Sapa suka kucing habaq mai....
Nak mintak sekoq! =D
Hmm, teringin jgk la bila tgk hat yg comey2 tu.. Wat masa skrg xdak lagi.. 
Yg ada pun kucing jiran sbelah rmh aku ni. Hari2 dok nyibok jln2 dlm rmh aku.
Dah la gemok bulat.. Jln mcm samseng.. Aku halau dia wat mcm ni.. 
Ssshhhhhhhhhh!!! ShhhhSHhhhhhhhhhh! 
Bkn dia nak lari.. Lagi dia mai kat aku!! T_T
Dah kena tangkap... Herherher..
Kucing ni baik wOo.. Sebenaqnya gambaq dia ataih kabinet dapoq & ataih meja makan ni aku yg angkat dia.. Selama ni dia xpenah pun naik sendiri.. Mokalau masuk rmh dia baring2 kat lantai ja lps dia hbs 'melawat' rumah, dia balik rmh sebelah.. Kalau dia nak berak pun sama.. Dia lari blk rmh tuan dia HeHeHe.. Bulih dak klu aku bela kucing nati.. Bila kucing aku nak berak atau kencing dia p rmh sbelah? Kan bgs Kihkihkih...  Nak makan pun p rmh sbelah jgk??? Melampau! T_T

Ok, Mcm ni.. Aku ada la bkenan sekoq kucing kat www.mudah.my tu.. Hampir2 dah nak beli.. Merayu2 simpati aku kt tuan kucing ni sbb nk diskaun.. Nanges tuan dia ngan lakonan aku... huhu.. Aku nk buh nama dia MEIKO! (Sempena brand alat mekap gf aku.. Cute2 ja bunyi kan? :)
Haaa comeyh kan? Kan? Kan??? Aku dah hampir2 dah nak beli yg ni.. Tapiiiiii.......

Tapi kbetulan ada lak mmbe aku offer.. Dia ada byk kucing semi flat.. Dia offer aku beli makanan kucing dia ja. Lps tu dia bg aku sekoq kucing bulu tebai ni.. Menarik jgk offer nih.. Jimat duit aku kan.. Tp aku suka jgk kucing yg kt mudah ni.. Aku nak yg muka comey lagu ni la.. Mengkalau xcomeyh aku xmau! Dah la 1st time nak bela.. Mesti la aku memilih.. Nati nak p pilih kucing kt rmh mmbe aku tu.. :)

No comments:

Post a Comment