Nuffnang

Saturday, 23 June 2012

Serabai..

Gila.. Dalam seminggu dua nih yg tu la aku rasa.
Mau dak, pagi2 dah p keja.. Balik lak 10mlm hari2..
Mokalau bln posa mcm ni jgk, mampuih la..
Ari ni pun sama ja 2x5.. Sampai rmh dah pukui 10..
Smpai rmh dgn xmandi teruih on9 sat.. 
Dia punya sat.. sampai lani dok on9 lg(11.26pm)
Ok lepaih aku posting entry ni aku janji aku p mandi k.. :)


Suasana kt Opiz :
(Pagi2 aku p opiz dlu sbb nk amek work progress yg bos aku sign)
Pukui 9.45am aku smpi Sunway Montana.. 
Malaih betui la aku klu dok lam opiz.. Talipon 5 Minit skali bunyi..
Sbb talipon dok kt meja aku, tpaksa la aku jwb.. 
Azimah|Angie = Dua ekoq org ni paling Top.. Top ngacau aku..
Asik kol ja 5 Minit skali.. Zimah ok la ckp senang paham.. AsOo sorg tuh..
Dia sorg ja ckp..bila time aku lak nk cakap trs dia letak.. Rasa mcm nk !&#&#&P@##*#*#*! ja!
Abby|Zainun = Abby Ok la..Kol aku taw dah nk apa.. Sign|Verify
Dua benda tu ja yg dia taw mintak.. 
Zainun lak hadoihhh slow betui mokalo ckp. 
Salunya aku trs letak ja tipon hihihi.. Legaa..
Aku bz prepare document utk:
Audit ISO 9001 2008 | ISO 14001:2004 | OHSAS 18001:2007 & MS 1722:PART1:2005..
Awat la Sunway Montana yg kena.. Mau xmau aku kena jgk la pastikan doc suma Ok.
Seb bek ada Helmi (QAQC Engineer) klu xdak dia mampuih la aku..
Arini aku stay kt opiz ngan Abg Kamal & Fariz.
Hujan pun bulih tahan lebat. Tp xsiap jgk keja.. HiHi 
( Seb bek kt Opiz tenet xdak sbb smlm kena sambaq petiaq. Klu dak, lg slow la keja :D )
Td sblm balik perut aku lapaq. Sbb xmakan lg ptg td.. (Makan pukui 10pg & 12pm td ja)
Salunya aku makan pukui 1o.ooam|12.oopm|3.oopm|5.3opm & 9@9.3opm..
Tudia aihh br prasan aku ngn bdk2 Montana ni telah mghabiskan waktu opiz selama 5jam
dr 9 jam kt Restoran Choice ja Hahahahah hampeh! =.="


TeuooOOoo! tEoOO! tEooO! tEooo! TeOo tiOoo, tet tEOOoo... *Hp aku bunyi laa..
Aku: Weiii, Wei shen me?
Afiq: Bra Bro, ni qu na li? Wo e ji le...
Aku: HaHa.. kesiannnn... bla bla bla bla.. ni deng wo bla bla bla..
(Alah aku aku taip panjang2 pun bkn hgpa paham..)
*Sebenaqnya kami ckp basa Melayu.. Aku p translate lam Mandarin plk.. HiHi Jgn marah na :p
Rinduu la wei.. Lama xcakap mandarin.


Aku merempit blk pukui 9.35pm.. Smpi rmh 10.oopm.. (Melawati-USJ18@45KM)
Kesian moto aku.. Jalan jauh hari2.. Nanti aku nak cari marka utk dia sorg..


Esok Ahad, aku tpaksa p opiz jgk.. (Byk lg doc xfiling hahah penat la mcm neh..)
Tapi aku p smpi mlm sat ja kot.. Lps setel keja trs p rmh Rizal.. Rindu kt 350z aku..
Dok simpan kt rmh dia ja.. Ujg mggu kena la jln.. kuikuikui..


Cepat la Senin.. Sbb senin ni la hari Audit.. Bg lepaih cpt sket.. 
Br la aku ley keja ngan  tenang..
GUD LUCK for ABSB-SUNWAY MONTANA 107 STAFF
Lau (PM)
Ah Kang (CM)
Kamal (OSH Officer)
Afendi (Sr.PE)
Effie (PE)
Fariz (PE)
Zakaria (M&E Coordinator)
Lim (OSH Sv)
Raymond (S.Spv)
& Aku.. (Kongsi Kong) T_T


Ok dah, mcm karangan SPM dah aku tgk.. HiHi.. K lah nk p mandi..
#Br tingat shampoo dah hbs (Alamak jerawat lak tumbuh ataih bibiaq aku ni 1..)
Apa kena mngena shampoo ngan jerawat?? Haha xda pa2.. k la.. OUT ~ 12.18pm ~





No comments:

Post a Comment