Nuffnang

Sunday, 3 June 2012

Anda Sygkan Badan? Jum 'BINA' Badan

Segmen Tajaan NUFFNANG..! HaHaHa Prasannnnn..!!! Sapa la aku ni kan..
follower pun xsmpi 30 org.. T_T xpa2.. Kuatkan semangat! chayOkk!
Hari ni 3 June 2012 genaplah 9 bulan aku bsama Princess
Di sebabkan Princess jauh ngan aku..
Aku pun cuba la isi masa terluang di hari ahad ni dgn MAKAN ja dr pagi sampai ke malam..

Mulakan pagi aku dgn sarapan Nasi Lemak Ayam + Kerang..
Ciput je kerangnya pon.. 
Ikan bilis pon alahai.. =.="
Juice Apple + Asam Boi.. Gila masam.. Gelas besar lak tu..
Seb bek perut xmeragam.. 
aLaaaa pic air lupa nk amek sbb aku sebOkkkk dok kunyah nasi ni.. :)
Lepas blk dari makan nasi lemak ni aku trs membuta HiHi.. krOhhh.. krOhhh..

Petang plk perut dah mula nk buat hal lagi. 
Google punya Google tjumpa la
"AYAM PENYET NUSANTARA"
Seksyen 7, Shah Alam
(Kali ni xmkn Ayam Penyet sbb da penah mkn. 
Aku pun cuba la Menu Nusantara yg agak menarik.. Mmg sdp..)

Punya la lapaq sampai sudu camca tercOcOk edOng! HaHa.. tOiNg! tOiNg!
 Talapia Berlado Rm8.oo + Nasi Putih Rm1.5o
Chocolate (Blanded) Rm5.5o
HiHiHi...Tu diaaa aihhh.. Terbantut selera bila tgk lauk yg sdp td, dah jd mcm ni..Huhu..

Ok hbs sudah ceqhita ptg td.. Kenyang sampi ke mlm la ni nmpaknya kan..?

KENYANG????? 
Xdan nk mlm pun perut dah bgendang lagi hahaha.. Disebabkan hari dah smkn gelap..
Aku pun xnak dah la mkn berat2 mlm ni.. Takut2 bdn aku yg taff ni jd bulat plk...(^_^v

Naan Cheese + Choc Milk Shake
Mana p gambaq Choc Milk Shake?? HaHa.. Nati La aku hapdet blk..


Bila perut dah kenyang, masa nk on the way blk singgah cuci mata keta sat..
Dah sebulan aku xcuci, nek keta pun sbln skali jew..
Pic mana? HaHa.. Nanti aku hapdet blk k.. Dok lam hp lagi picnya pon..
Setiap Ahad ja msti bosan.. Nak lepak mana pun xtau sesorg..Mmbe lak rmi kt kl.
Nasib baik USJ 18 - Shah Alam dekat..


Malam tu sblm tdq tingat blk apa aktiviti hari ahad aku..
Baru la aku prasan, rupa2nya aktiviti BINA BADAN ja yg aku buat.. MAKAN, MAKAN, MAKAN..
Bersenam dak jgk.. & Total pbelanjaan aku tuk hari ahad tu ialah Rm52.3o.. gLUrpppp!
Tetiba trasa mcm membazir + bOroi  boros la plk.. =.="


Kalau hangpa nk tau, stiap kali hapdet blog.. Lps dah publish mesti aku akan edit blk nati..
Sama ada tuk + gambaq atau pun edit blk ayat2 dlm entry yg dah aku posting hahahaha..
Sowi... Thanks kepada yg sudi baca blog aku yg xseberapa ni.. :)


o3.o6.2o12 - ♥ Happy 9th Monthsary Princess♥ u tOdAy.. ♥ u tOmOrrOw & ♥ u aLwAys.. sMoga bkEkaLAn.. :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dah Habis Baca??? Click Sini 1 Kali -> LIKE (^_^)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1 comment: