Nuffnang

Wednesday, 6 June 2012

2 Minggu Skali Aku Gila

05/06/2012 (Selasa)
hmm..
Sebabkan menatang ni la habih jaduai harian aku lingkop..
Dah la lingkop, sampai otak aku jd genius gila stiap 2 minggu skali..
Semuanya gara-gara kena tlg wat keja org. Dah tlg, tak dak kejasama pulekkk..
Lembap mcm siput BAPIG sedut! Setiap 2 minggu skali pd hari selasa mula
la aku meroyan & marah2 semua bdk2 opiz tmasuk la bos aku..
Sebab respond dorg lambat, aku kena stay sorg2 kt opiz
sampi pkl 1o.oo-11.oo mlm siapkan report utk client meeting. Sorg2 lak tu..
Padahai dari 9.ooam - 5.oopm aku habihkan masa dok tggu progress dr depa
sambil buat taik mata ja..
Seharian aku tidoq ja sbb tggu part dorg..
krOhhhhhh! krOhhhh! zZZzzz ( hUduh bUnyi *Aku tidoq lam keta Effie.. )


      Akhieqqqqqqnya! siap jgk pada pkl 11.34pm..






Siap ni xbermakna esok dah 
xkena complain.. erkkk..






Meja aku mmg bersepah xingt punya.. kalah tongkang pecah..
Tu hat yg tgantung tu lah drawing kesayangan aku..
Klu sapa2 beqhani guna, mmg aku 'tiuuuuuu' sampi tbalik..








Dah siap lewat mlm.. Futsal pun dah tlepaih.. ( Aku dah bayaq duit kot.... =.=" )
Balik pun da letih, muka rsa melekit, mulut pun dah bau mcm sampah eeiiii..
Blk2 teruih mandi wajib & wat apa yg wajib dlu sblm tdoq..
Awal2 pg sok lak ada toolbox meeting.. Aku mesti smpi opiz sblm 8.ooam. 
Mengkalau dak, kena denda plk Rm5o.. 
============================================================================
06/06/2012 (Rabu)
Lepaih toolbox meeting..  Haiyaaaaaa... Baru nak habaq.. Ini nak tambah.. 
Itu nak tambah.. Hawaq betui la.. ksbdxuwg#Y$go&&^&(qbx;qogx;iuwgx
kciwdhc'iwhcicc iwhciwhciwqhciw widhciwdhcwgdcu  hcdq'idrhrhdcqjd
hdcwq qwofhw qwhfrgfrgf' ydfrofrg cgcuw;q;8hdf cdhfcw8 yedfw8qg;o8
djcqw whcfowq8f fchwq8f'qh fhwqegfhc a'idfv  'a'difq agdcsahvcs sdvss;
svcoshvcs shvcsvidv swhcw'pdc wcdic wdv'e9v wvcy3rpf cwq'fr 'wcsachs
fadfswoernm ahhgs syehjskldge suydjsvcpw xchducxqaoc dqwosu dedoy 
hhdoa co;wucawc dchsaocqwydf82e bsdc%@^ T&( gsgqlig gqi ^! vufg!&#
^&!%v guflsfs;(*^@#igh TS1gfs1giUY@*8&#&99  gaGSILTS&!gugsqusdtg ysq
Kapla dongga betui!
Sekian! Terima Kasih!


*Hangpa blh baca kot nOh??? Blh kannn...? Kannn???
Paham kannn? TQ la sapa yg phm.. 
Hat xpaham tu maksudnya hangpa buta hati huruf HaHa.. Sori..
Wat2 paham dah lah senang.. 
Tu kira aku mencarut menyanyi suka la tu habaq hang.. SEBAB
KENA BUAT SEMULA PROGRESS REPORT TU... Hawaq betui la..


*Bos lanja aku makan td.. 
( Keja aku semalam dibayaq dgn harga sepinggan nasi campoq + teh o ais.. =,=")


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                Dah Habis Baca??? Click Sini 1 Kali -> LIKE (^_^)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

  1. drawing banglo sattewww..bg tapak sja pon jd la..created lain nnt.haha

    ReplyDelete
  2. Siap! HeHeHe.. Suma dah ready aihh..
    Cuma nk kena 'cari tanah' ja.
    Nak pacak rmh HaHaHa..
    Awat depa lmbt sgt tah nk bok kuaq surat..
    Nak wok kuaq kwsp ni tuk rumah tu..

    ReplyDelete